Η Βιοτεχνία μας

ΤΟ EPIPLO-ONLINE.GR

Σκοπός της διαδικτυακής προβολής μας είναι να γνωρίσει ο Έλληνας καταναλωτής την ποιότητα των προϊόντων μας και γενικότερα την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο του μοντέρνου επίπλου.

Όλα μας τα προιόντα είναι χειροποίητα και προσεγμένα έως και την παραμικρή λεπτομέρεια. Σε συνδιασμό με τις πολύ καλές τιμές μας, είμαστε μία από τις γρηγορότερα αναπτυσσόμενες βιοτεχνίες επίπλου πανελλαδικά.


ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Όλα τα έπιπλά μας κατασκευάζονται από M.D.F. επενδεδυμένο με φυσικό καπλαμά οξιάς, δρυς ή καρυδιάς (σε διάφορα χρώματα).

Σε όλα υπάρχει η δυνατότητα ματ ή γυαλιστερής λάκας σε ποικιλία χρωμάτων ανάλογα την επιλογής σας. Για τη γυαλιστερή λάκα υπάρχει επιβάρυνση στην τιμή κατά 15%.

Μπορούμε να αναλάβουμε οποιοδήποτε σχέδιο μας προτείνετε ή να προσαρμόσουμε κάποιο από τα δικά μας στα μέτρα σας.

Τα σετ κρεβατοκάμαρας αποτελούνται από κρεβάτι, τουαλέτα και 2 κομοδίνα. Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής συρταριέρας με επιβάρυνση στην τιμή του σετ. Για μεμονωμένα κομμάτια από κάποιο σετ παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Mετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας επικοινωνούμε τηλεφωνικά μαζί σας για να διευκρινήσουμε τις λεπτομέρειες της παραγγελίας, όπως, η κατασκευή και ο χρόνος παράδοσης και  να επιβεβαιώσουμε τον τρόπο αποστολής και πληρωμής.

Όλα τα έπιπλά μας είναι χειροποίητα και κατά παραγγελία στα μέτρα σας και όχι ετοιμοπαράδοτα (εκτός και αν αυτό αναφέρεται στην περιγραφή προϊόντος).

Για τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται ο πελάτης. Σε όλα μας τα προϊόντα συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%.

Powered By OpenCart
Epiplo Online © 2018